A reggeli pirítós (Emma 2 szeletet evett!) kenéséből maradt fokhagyma-maradványokat fokhagymakrémlevesként tüntettem el, az iskolai "nagyon tömény" milánói mártás helyett mentás-paradicsomos-húsos mártást készítettem.
Elfogyott minden... (Pedig durumliszt, durumtészta is volt az alapanyagok között.)
Sima besamel sok fokhagymával és levesgyönggyel - ha van |
Emma fő kedvence volt, hogy a kiskonyhájából való kisméretű tésztaszedőt is használhatta.
Nem aznap, de volt még póréhagymás hús (ez azért jó, mert amúgy utálják a hagymát) krumplipürével és répalepénnyel.
Egy óriási póré, egy óriási vöröshagyma a hús alatt, és olaszos ízesítés volt a titok |
4 nagy levesmaradék-répa és 1 krumpli összetörve, kevés liszt, só |
Így együtt, kicsit homályosan |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése