Mi ma szorgalmasak voltunk, fel(le)szedtük az összes lehullott vagy fán lévő hibás almát, és elhatároztuk az almás sütit, vacsorára. A napunk kicsit eltolódott, mert a délutáni alvás elhúzódott (biztosan attól, hogy végre hűvös volt, nem hőség). Utána uccu puccu, reszelés, és már fél 7 is volt... Szerencsére az ikra után szabadon készült bögré almás jó gyorsan megsült (jó kevés tészta volt alul), a lányok pedig hűségesen vártak rá. Úgyhogy végül fél 9-kor vacsoráztak, de akkor némán :))
Bögrés almás:
1 nagy joghurtospohár(bögre) joghurt
1 bögre liszt
fél-fél bögre cukor(h.) és olaj
sütőpor
kb. 1 kiló reszelt alma
Légkeveréssel 30 percig sült, és így néz ki:
kicsit túl puha, kicsit túl ronda, de jó |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése